Jump to content
Sign in to follow this  

BobM Gallery Missing


BobM

.Joel's post regarding the first buggy got me searching for an old. old photo in a gallery far far away

I found a link to my old gallery http://www.extremekites.com.au/topic/13192-ozone-fury-6m/%7Boption%7D

the text is http://www.extremekites.com.au/gallery/members/BobM/forSale/P1000076.JPG

but it doesn't seem to work

Are the old galleries still available for restore?

Could someone restore my old gallery please - pretty please

 

Cheers

 

BobM

Edited by .Joel
Useful Title

Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments

Hi @BobM, I've only just finished bringing the events galleries over.  All the personal user galleries are coming within the fortnight, I'll do yours first.

PS: Updated the title of the bug to something more useful ;) 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



  • Filter Explanations

    New default status when a bug is submitted.

    Pending bug is currently being investigated and worked on.

    Next Release bug is confirmed and will be fixed in the next software release.

    Fixed bug has been fixed.

    Closed bug is not a bug or possibly local isolated issue.

    Feature is a forthcoming feature or request.

×